Jag fick hjälp med både festlokal och catering

God morgon och välkommen till mig och min blogg, nu är det äntligen snart helg. Kanske ska du ha fest till helgen och behöver antingen en lokal eller hjälp med catering i Karlshamn, i så fall har jag ett bra tips till dig, ta kontakt med Till Bords Catering.

Jag hade för två veckor sedan mitt 30-års firande och behövde hjälp med både lokal och catering i Karlshamn då festen skulle bli relativt stor. Jag hade redan från början planerat att det skulle bli en stor fest men tänkte att jag kunde klara av all catering själv, jag märkte dock efter ett tag att det skulle bli för omständigt och bestämde mig därför att söka upp ett företag som kunde hjälpa mig med det. Jag hittade Till Bords Catering, de var perfekta för mig då de kunde hjälpa mig med både lokal och catering i Karlshamn. Det kändes så smidigt att ha hittat ett företag som kunde hjälpa mig med mer än en del. Eftersom det var min fest fick jag välja vad som skulle serveras helt själv, de lyssnade helt och hållet på mina önskemål och gjorde allt för att jag som kund skulle bli nöjd. Under min fest serverades den mat jag ville och företagets personal var trevliga och tillmötesgående mot alla närvarande för att hjälpa mig åstadkomma en fest som man sent skulle glömma. Jag var helt och hållet nöjd med allt de hjälpte mig med och både jag och mina gäster kunde verkligen njuta av god mat och trevligt sällskap under festen. Om du planerar att ha en fest och behöver hjälp att hitta en festlokal eller vill ha hjälp med catering i Karlshamn jag verkligen råda dig att kontakta det här företaget då de gav mig den hjälp jag behövde och lite till.

Du gillar kanske också...